Saturday, April 21, 2012



מוקפץ עם חזה עוף

תאכלס במוקפץ הכל הולך ולגיטימי - זה המקום להתפרע! אבל בכל זאת אתם רוצים בסיס... אז ככה


מוצרי בסיס:

1/3 חבילה נודלס לבשל במים כ- 5 דק’ ולסנן
1 בצל חתוך לרצועות
3 יח’ חזה עוף
2 גזר חתור לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1/4 כרוב לבן חתוך דק
נבטים , פטריות או כל ירק שאוהבים לפי שיקולכם
תיבול:

שמן זית
רוטבים: צ'ילי מתוק, סויה, ברביקיו, אפילו יין אדום עושה ניסים!
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה
1 כפית צ’ילי (פיקנטי למי שאוהב)
סוכר או דבש - מוסיף הרבה !


אופן ההכנה
הכנה:
לשים שמן זית עד כיסוי תחתית הווק להוסיף את הבצל ולטגן קלות .
להוסיף את רצועות החזה עוף להקפיץ עד שינוי צבעם , להוסיף את הגזר להקפיץ כ- 2 דק’ ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את שאר הירקות ולהקפיץ או לערבב בכף עץ לאחר שכל הירקות בווק כ- 5 -7 דק’ על האש להוסיף את הנודלס לערבב בכף עץ .
להוסיף את כל התבלינים לערבב ולהוריד מהאש .

בתאבון

No comments:

Post a Comment